UW ONDERSTEUNING IS NODIG


We zitten midden in een ongelooflijk drukke tijd en onze middelen worden tot het uiterste gedreven.

Naast Super Typhoon Goni wordt donderdag een tweede tyfoon verwacht op de Filippijnen. Families hebben deze week al zoveel te verduren gehad, en deze tweede storm brengt extra angst en onzekerheid met zich mee.

In het Caribisch gebied heeft een andere levensbedreigende storm, orkaan Eta, Nicaragua getroffen. We volgen actief de rapportering van beide regio’s op en bereiden ons voor op een mogelijke respons.

Ondertussen gaat onze reactie op het coronavirus door en ondersteunen we gezinnen die onderdak en essentiële middellen nodig hebben om zichzelf te beschermen tegen het dodelijke virus. De krachtige stormen van deze week herinneren ons er aan dat rampen niet stoppen voor het coronavirus.

Uw steun is nu meer dan ooit nodig.

 

 

 

 

 

UW STEUN ZAL GEZINNEN HELPEN WAAR DE BEHOEFTE HET GROOTST IS


ShelterBox heeft jarenlange ervaring op het gebied van noodhulp. Zo weten wij dat er geen standaardoplossing bestaat voor rampen. Elke situatie is anders en vraagt om ‘hulp op maat’.

De noodhulpgoederen kunnen ShelterBoxen zijn, waarvan de inhoud – en dus de waarde in geld – wordt aangepast op basis van de specifieke context. We leveren ook ShelterKits, die verschillende materialen en gereedschappen bevatten om noodonderkomens te maken, beschadigde gebouwen te repareren of de fundamenten te leggen voor nieuwe huizen. Net als bij de ShelterBox wordt de exacte inhoud afgestemd op de situatie.

Om adequaat te kunnen inspelen op de aard van de ramp en op de situatie ter plekke, is het essentieel dat wij volledig vrij zijn in het kiezen van de meest geschikte oplossing en de juiste combinatie van noodhulpgoederen. Want dan worden de zwaarst getroffenen het best geholpen en is de impact van onze hulp het grootst. Daarom werken wij niet met land-specifieke donaties en wijzen wij ook geen boxnummers meer toe.

Met uw donaties kunnen we de beste keuzes maken en meer families helpen om hun leven opnieuw op te bouwen.

 

GEEF JE STEUN AAN SHELTERBOX. DONEER NU!

 

Rekeningnummer: BE13 0016 0727 4539
Naam: ShelterBox BeLux vzw.

Vermeld bij de overschrijving je naam en adres, zodat wij je een bedankbrief kunnen toesturen.