ShelterBox heeft jarenlange ervaring op het gebied van noodhulp. Zo weten wij dat er geen standaardoplossing bestaat voor rampen. Elke situatie is anders en vraagt om ‘hulp op maat’.

De noodhulpgoederen kunnen ShelterBoxen zijn, waarvan de inhoud – en dus de waarde in geld – wordt aangepast op basis van de specifieke context. We leveren ook ShelterKits, die verschillende materialen en gereedschappen bevatten om noodonderkomens te maken, beschadigde gebouwen te repareren of de fundamenten te leggen voor nieuwe huizen. Net als bij de ShelterBox wordt de exacte inhoud afgestemd op de situatie.

Om adequaat te kunnen inspelen op de aard van de ramp en op de situatie ter plekke, is het essentieel dat wij volledig vrij zijn in het kiezen van de meest geschikte oplossing en de juiste combinatie van noodhulpgoederen. Want dan worden de zwaarst getroffenen het best geholpen en is de impact van onze hulp het grootst. Daarom werken wij niet met land-specifieke donaties en wijzen wij ook geen boxnummers meer toe.

Met uw donaties kunnen we de beste keuzes maken en meer families helpen om hun leven opnieuw op te bouwen.

 

GEEF JE STEUN AAN SHELTERBOX. DONEER NU!

 

Rekeningnummer: BE13 0016 0727 4539
Naam: ShelterBox BeLux vzw.

Vermeld bij de overschrijving je naam en adres, zodat wij je een bedankbrief kunnen toesturen.