STERKE FUNDERING


Shelter (onderdak) is meer dan een dak boven je hoofd. Het is een thuis. Het is de basis voor ieder mens, voor gezinnen, voor gemeenschappen.

Als mensen in een crisissituatie terechtkomen, wordt alles wat normaal is weggevaagd. Een  veilige eigen plek kan zorgen voor rust in de chaos. Het geeft mensen niet alleen de ruimte om te herstellen van fysieke en emotionele trauma’s, het geeft hen ook een mogelijkheid weer met beide voeten op de grond te komen.

We kunnen niet toveren. Als een natuurramp of een conflict mensen berooft van huis en haard, kan ShelterBox er niet voor zorgen dat alles wat verloren ging weer wordt hersteld. Maar dat betekent niet dat we met lege handen staan. We kunnen mensen voorzien van de hulpgoederen die hen in staat stellen zelf herstel te realiseren of weer een leven op te bouwen. Ook jij kunt daarbij helpen.

Jouw hulp zorgt voor onderdak. Onderdak dat gezinnen beschermt tegen brandende zon, bittere kou, gevaarlijke dieren, ziektes en nog veel meer. Onderdak, shelter, zorgt voor een plek waar gezinnen weer privacy en waardigheid hebben. Een plek waar ze zich veilig voelen en waar ze samen kunnen zijn.

We hebben jouw hulp hard nodig. Jouw hulp zorgt ervoor dat eenvoudige dingen als tenten en dekzeilen middelen worden waardoor mensen hun leven weer mee op de rails krijgen.

Uw impact in 2018


Alleen al in 2018 was uw impact enorm

Uw geweldige steun heeft meer dan 210.000 mensen wereldwijd geholpen, die zijn getroffen door conflicten en natuurrampen.

Dat zijn in totaal meer dan 40.000 gezinnen die worden ondersteund met noodonderkomens en essentiële hulpgoederen.

Met uw voortdurende steun zullen we blijven vechten voor een wereld waarin geen enkele familie achterblijft zonder onderdak.

 

Lees het verhaal over Diane & Yokimi

Lees het verhaal over Surya Maya Danwar

Lees het verhaal over Ismail Mustafa