DEEL JE PASSIE


Bij ShelterBox geloven we in partnerships waar beide organisaties van profiteren. Het gaat dan om het helpen van mensen in een bepaald land of een specifieke locatie, via acties waarbij de focus ligt op onze hulpgoederen en de logistiek tot programma’s voor medewerkers.

Onze partners helpen ons om net even die stap verder te kunnen zetten. Dat doen ze door het delen van hun passie, kunde, kennis, netwerk en vaardigheden. Zo kunnen we nog meer mensen bereiken die onze steun zo hard nodig hebben.

We praten graag verder over mogelijke samenwerking. Stuur ons een e-mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Contact


    ROTARY INTERNATIONAL


    Wij zijn project-partner van Rotary International.
    Dit is de internationale organisatie die wordt gevormd door de lokale Rotary Clubs. Rotary International heeft tot doel het samenbrengen van beroepsleiders en leiders uit de zakenwereld die humanitaire diensten verlenen, het bevorderen van hoge ethische standaarden in alle beroepen en het helpen bij het opbouwen van goodwill en vrede in de wereld. Het motto van Rotary is Service above Self.

    Rotariërs en Rotary clubs over de hele wereld steunen ons op allerlei manieren: van het inzamelen van geld tot het te hulp schieten in het land waar we zijn wanneer er een ramp heeft plaatsgevonden. Ook de samenwerking met de Belgische en Luxemburgse Rotary Clubs is voor ons van onschatbare waarde.

    Het partnership heeft ons geholpen te worden wie we vandaag zijn. Het wereldwijde netwerk van ShelterBox affiliates/vestigingen is voortgekomen uit de samenwerking met Rotary International.