Recente luchtaanvallen in Idlib, dwingen duizenden gezinnen om het dreigende gevaar te ontvluchten.

Sommige gezinnen die hun huis moeten verlaten kunnen terecht bij familie of vrienden, maar vele anderen moeten onderdak zoeken in kampen nabij de Turkse grens. Ze weten niet wat de toekomst brengt. Ze worden uit hun huizen verdreven, maar kunnen het land niet verlaten.

Er is een constante angst dat de aanvallen zullen escaleren en zullen leiden naar een groot grondoffensief. Dit zou tot 3 miljoen mensen op in een onvoorstelbaar gevaar brengen.

De meeste hulpgoederen hebben we via onze vertrouwde partner ReliefAid, aan getroffen families kunnen bieden – maar dit is lang niet voldoende. Met uw steun kunnen we nog meer mensen helpen.

Syrië is echter niet het enige land dat door dit gewelddadige conflict wordt getroffen. We helpen bij conflicten over de hele wereld – zoals rond het Tsjaadmeer, waar duizenden mensen vluchten voor het geweld van Boko Haram.

Help ons alsjeblieft gezinnen in crisis over de hele wereld te steunen.

Ook jij kan helpen


Je kunt ons helpen met het sturen van ShelterKits naar families in Syrië en andere landen verwikkeld in conflicten over de hele wereld.

Deze middelen zullen mensen helpen om zich veilig te voelen te midden van de chaos.

Sterke, duurzame dekzeilen kunnen worden gebruikt om een waterdichte schuilplaats te maken naast een resterende muur. Matrassen en dekens geven mensen een warme en comfortabele slaapplaats. Lampen op zonne-energie en waterkruiken helpen om het dagelijkse leven net iets makkelijker te maken.

Gemakkelijk te dragen en opnieuw te gebruiken

Alles is gemakkelijk om te dragen. Als een gezin moet verhuizen om ergens anders onderdak te vinden, kunnen ze alles makkelijk meenemen. Onze goederen en hulpmiddelen zijn van de beste kwaliteit, zodat ze steeds opnieuw kunnen worden gebruikt.

 

 

 

 

Onderdak en herstel


Middelen leveren die levens redden en huizen heropbouwen

Wanneer rampen huizen verwoesten, is onderdak essentieel. Uw gift zal de middelen en materialen bieden om kwalitatieve schuilplaatsen te creëren.

We gebruiken uw steun om het beste hulpmiddel te bieden, voor elke gemeenschap, na een ramp.

Materialen om snel herstellingen te doen en snel onderdak te bieden